Sijoita mobiilisovelluksemme kautta.

Palkitun sovelluksemme avulla voit sijoittaa kätevästi mobiililaitteestasi. Missä tahansa oletkin, salkkusi ja sijoitusmahdollisuudet ovat aina ulottuvilla.

Sijoita DEGIRO-sovelluksen kautta.

Mobiilisijoittaminen, reaaliaikaiset kurssit, osakemarkkinoiden uutiset, ja pääsy kaikkiin toimeksiantomahdollisuuksin, kun olet liikkeellä.

Pääsy yli 50 pörssiin.

Valitse laajasta valikoimasta tuotteita eri puolilta maailmaa. Voit sijoittaa mm. osakkeisiin, joukkovelkakirjoihin, ETF:iin, sijoitusrahastoihin ja optioihin. Nämä tuotteet on listattu pörsseissä ympäri maailmaa, Pohjois-Amerikasta Eurooppaan, Aasiaan ja Oseaniaan. Sovelluksessa voit tietysti käyttää samoja toimeksiantotyyppejä kuin WebTraderissä, joten voit aina reagoida markkinoiden liikkeisiin samalla tavalla kuin olet tottunut WebTraderissä.

Sovellus sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmalle sijoittajalle.

Monet käyttäjät arvostavat ilmaista sovellustamme sen helppokäyttöisyydestä ja saatavilla olevista kaupankäyntimahdollisuuksista.

Täydellinen sijoituskokemus.

Pidä meidät ajan tasalla

Kerro meille, mitä ajattelet sovelluksestamme integroidun palautetoiminnon avulla. Meille on arvokasta saada tietää, jos törmäät ongelmiin ja kuulla ideoitasi, miten tehdä sijoittamisesta sovelluksen kautta vielä helpompaa. Päivitämme säännöllisesti sovellusta ja käytämme jatkuvasti asiakkaidemme kokemuksia ja arviointeja parannusten tekemiseksi.

Palkittu paras sijoitussovellus.

Käyttäjät antavat sovelluksellemme arvosanan Apple Storessa ja Google Play Storessa. Sovellus on myös tunnustettu parhaaksi sijoitussovellukseksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Ranskassa:

Palkittu parhaana mobiilikaupankäyntisovelluksena 2019

Financial Times & Investors Chronicle
Paras sijoitussovellus (2019)

Financial Times ja Investors Chronicle myönsivät DEGIROlle 'Best Mobile Share Dealing'-palkinnon sovelluksen käyttäjäystävällisen kokemuksen ja käytettävissä olevien kaupankäyntimahdollisuuksien runsauden vuoksi.

Award voor beste beleggingsapp 2018

Investment Trends
Paras sijoitussovellus (2018)

Investment Trendsin tutkimuksen mukaan DEGIROn menestys Ranskan sijoittajien kanssa johtuu intuitiivisesta kaupankäyntisovelluksesta ja alhaisista kuluista.

Aloita sijoittaminen tänään

Liity yli 2 miljoonan asiakkaan joukkoon, jotka luottavat meihin.

Avaa ilmainen tili nyt

Huomaa: Sijoittamiseen liittyy riskejä. Voit menettää talletuksesi osittain tai kokonaan. Suosittelemme että sijoitat vain rahoitusvälineisiin, jotka tietosi ja kokemuksesi perusteella ovat sinulle sopivia.

Logo

Ehdot ja säännöt €100 transaktiokulu tarjoukseen

Jos aktivoit DEGIRO sijoitus tilisi ennen 1. syyskuuta 2022, DEGIRO kattaa transkatio kulusi €100 asti. Seuraavat ehdot ovat voimassa:

  • Tarjous on voimassa 31. elokuuta 2022 asti.
  • Tarjouksen voimassaolon aikana, uudet asiakkaat jotka aktivoivat tilin saavat €100 transaktiokuluista katettua.
  • Ensimmäiset transaktiokulut ja ulkoiset käsittely kulut €100 saakka aikaikkunalla, joka sulkeutuu 31. syyskuuta 2022 katetaan.
  • Me katamme transaktiokulut ja ulkoiset käsittelykulut jotka olet käyttänyt (max. €100) DEGIRO tilillesi lokakuun alussa.
  • Tämä tarjous on voimassa vain asiakkaille joilla on uusi suomalainen DEGIRO tili.
  • Saadakseen tarjouksen, asiakkaan on tehtävä ensitalletus vahvistaakseen tilinsä (minimitalletus €0.01) ja aktivoitava tilinsä.
  • Uudet asiakkaat jotka aloittivat rekisteröintinsä ennen tarjouksen alkamista, mutta aktivoivat DEGIRO tilinsä tarjouksen aikana, ovat myös oikeutettuja tarjoukseen.
  • Jos olemassa oleva tili on jo liitetty uuden asiakkaan osoitteeseen, osallistuminen evätään.
  • Jokainen uusi asiakas voi saada €100 transaktio krediittejä vain kerralla.

Tarjouksen hyväksyminen

Osallistumalla tarjoukseen asiakas automaattisesti hyväksyy säännöt ja ehdot. DEGIRO voi lopettaa tai muuttaa kampanjan ehtoja sen voimassaoloaikana. DEGIRO kommunikoi muutoksista nettisivujensa kautta.

Osallistuminen

Osallistuminen tarjoukseen on avoinna kaikille asiakkaille jotka aktivoivat tilinsä ennen tai 31. elokuuta 2022.

icon_close