Käyttäjäystävällinen Webtrader - Sijoita myös mobiilissa

Tarjoamme yksinkertaisen, käyttäjäystävällisen online-välitysjärjestelmän. Välitysjärjestelmäämme hyväksikäyttäen voit seurata salkkuasi, toimeksiantojasi ja hintojasi yhdellä silmäyksellä - ilman turhia koukeroita.

Osakevälittäjä DEGIRO - Aseta toimeksiantoja ja seuraa sijoitustesi kehitystä helppokäyttöisellä Webtrader:llamme

Pikapalkki - Toimeksiannot hetkessä

Arvopaperivälittäjä DEGIRO - Pysy ajan tasalla markkinoiden kehityksestä joka sivulla näkyvän Quickbar palkin avullaPikapalkista näet markkinatiedot, keskeneräiset toimeksiantosi ja viimeaikaiset tapahtumat. Näin saat hallittua salkkuasi kätevästi joka sivulla.

Pikatoimeksianto - Toimeksiannot hetkessä

Osakevälittäjä DEGIRO - Käytä QuickOrder nappia asettaaksesi ostaaksesi haluamasi ETF:n tai osakkeen nopeasti ja helposti

Joka sivulla on myös "Quick Order"-painike, jonka avulla saat suoritettua kaupan nopeasti ja helposti.

Reaaliaikaiset kurssihinnat - OMXH ilmaiseksi

Arvopaperivälittäjä DEGIRO - Pysy ajan tasalla markkinoiden kehityksestä reaaliaikaisten kurssien kanssaDEGIROn avulla saat käyttöösi maksutta reaaliaikaiset kurssihinnat useimmista Euroopan arvopaperipörsseistä.

Tarjouskirja syvyyssuunnassa - 5 kerrosta

Osakevälittäjä DEGIRO - Talouskirjan tarjoukset näkyvillä syyssuunnassa jopa viidellä eri tasollaDEGIROn avulla voit tarkastella tarjouksia syvyyssuunnassa jopa viidellä eri tasolla.

Anna toimeksiantosi euroina - voit sijoittaa euromääräisesti

Arvopaperivälittäjä DEGIRO - Tee toimeksiantoja käyttäen joko arvopaperien määrää tai haluamaasi rahasummaa. DEGIROn avulla voit nyt tehdä toimeksiantoja rahasummina arvopapereiden määrän sijaan. Tästä on lisäetuna se, ettei enää tarvita muunnoksia, jos tiedät summan, jolla haluat ostaa tai myydä. Kätevää, nopeaa ja yksinkertaista.

Yhdistelmätoimeksianto (saatavilla pian)

Osakevälittäjä DEGIRO - Kerää hyvin hajautettu (ETF, osakkeet, rahastot) portfolio helposti käyttäen yhdistelmätoimeksiantojaYhdistelmätoimeksiannon avulla saat erittäin helposti koottua hajautetun salkun. Yhdistelmätoimeksiantoja voi käyttää sekä pieniin että suuriin salkkuihin.

SUOSIKIT-LISTA

SUOSIKIT-LISTAKerää suosikki arvopaperisi helposti suosikit listaan ja pysy ajan tasalla kurssimuutoksista.

Mobiili Trader - Sijoita missä tahansa

Markkinoita kaikkialla, sijoita mihin tahansa.

Hyvä tuotto saavutetaan alhaisilla kaupankäyntikustannuksilla ja hyvillä liiketoimintamahdollisuuksilla. Liikkuvuus on tärkeä osa tätä, ja siksi tarjoamme myös Web App sovelluksen. Web App on saatavilla kaikkiin matkapuhelimiin tai tabletteihin. Käy lataamassa omasi https://m.degiro.nl. DEGIROn Mobiili Trader on ilmainen ja soveltuu kaikkiin mobiililaitteisiin. Lataa nyt ja salkkusi on aina taskussasi.

 

Haluan ryhtyä asiakkaaksi Haluan Lisätietoa