DEGIRO Vastuuvapauslauseke

Tähän sivustoon sovellettavan vastuuvapauslausekkeen omistaja on flatex DEGIRO Bank Dutch Branch (DEGIRO), flatexDEGIRO Bank AG haarakonttori, jolla on rekisteröity toimisto Amsterdamissa. Alankomaiden kauppakamarin kaupparekisteriin numerolla 82510245 rekisteröity DEGIRO on hyväksytty sijoitus -ja pankkitoiminnan tarjoaja, ja on Alankomaiden rahoitusmarkkinaviranomaisen (www.afm.nl) sekä Alankomaiden keskuspankin (www.dnb.nl) alaisuudessa olevan saksalaisen luottolaitoksen rekisteröitynyt alankomaalainen sivukonttori.

Sivuston käyttö

DEGIRO on laatinut tämän sivuston sisällön huolellisesti, mutta sen virheettömyyttä ja kattavuutta ei voida taata. DEGIRO jakaa tämän sivuston välityksellä yksinoikeudella tietoja tarjoamistaan (sijoittamiseen liittyvistä) tuotteista ja palveluista. Muutoksia voidaan tehdä etukäteen ilmoittamatta. Tämän sivuston sisältämät tiedot eivät muodosta DEGIROlta tarjousta tai pyyntöä sivustolla vieraileville koskien minkäänlaista arvopapereihin liittyvää toimintaa tai DEGIROn tarjoamien palvelujen käyttöä.

Ei vastuuta

DEGIRO nimenomaisesti kiistää vastuun tällä sivustolla vierailemisesta tai sivuston käytöstä johtuvista vahingoista. Ei ole taattua, että tämä sivusto on virheetön eikä sillä esiinny teknisiä toimintahäiriöitä. Vaikka DEGIRO pyrkii pitämään tämän sivuston sisällön mahdollisimman hyvin ajan tasalla ja kattavana, se ei voi taata tällä sivustolla julkaistavien tietojen virheettömyyttä, voimassaoloa, kattavuutta tai ajantasaisuutta. DEGIRO ei ota tästä vastuuta.

Kolmansien osapuolten tiedot, tuotteet ja palvelut

Jos DEGIRO lisää sivustolleen hyperlinkkejä kolmansien osapuolten sivustoille, se ei tarkoita, että DEGIRO suosittelisi kyseisillä sivuilla tarjottuja tuotteita ja palveluja. Tällaisten linkkien käyttö tapahtuu täysin omalla vastuulla. DEGIRO ei ota mitään vastuuta tällaisten sivustojen sisällöstä, käytöstä tai käytettävyydestä. DEGIRO ei vahvista näiden sivustojen sisältämien tietojen virheettömyyttä, paikkansapitävyyttä, luotettavuutta eikä kattavuutta.

Immateriaalioikeudet

Kaikki näitä sivustoja koskevat immateriaalioikeudet (mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkit, patentit ja muut immateriaalioikeudet) kuuluvat DEGIROlle ja/tai sen lisenssinantajille. Sivustojen sisältöä (teksti ja kuvat mukaan lukien) ei saa siirtää, muokata, jäljentää ja/tai julkaista kokonaisuudessaan eikä osittain ilman DEGIROn etukäteen antamaa kirjallista lupaa. Kopion tulostaminen ja/tai lataaminen on sallittua henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen tarkoitukseen.

Sovellettava laki

Tähän vastuuvapauslausekkeeseen ja näihin sivustoihin sovelletaan Alankomaiden lakia. Kaikki tästä vastuuvapauslausekkeesta aiheutuvat tai siihen liittyvät erimielisyydet käsitellään ainoastaan Amsterdamin toimivaltaisessa tuomioistuimessa.

Henkilötietojen suojauksen ja hallinnan osalta viittaamme DEGIROn yksityisyyttä ja evästeitä koskevaan lausuntoon.

Muutokset

DEGIRO pidättää oikeuden muuttaa tällä sivustolla tai niiden välityksellä annettuja tietoja, tämä vastuuvapauslauseke mukaan lukien, milloin tahansa ja erikseen ilmoittamatta. Siksi on suositeltavaa tarkistaa nämä sivustot ja tämä vastuuvapauslauseke säännöllisin väliajoin.

Huomaa: Sijoittamiseen liittyy riskejä. Voit menettää talletuksesi osittain tai kokonaan. Suosittelemme että sijoitat vain rahoitusvälineisiin, jotka tietosi ja kokemuksesi perusteella ovat sinulle sopivia.

Haluamme kaikkien kehittyvän niin hyviksi sijoittajiksi kuin mahdollista. Poistamme sijoittamisen saavutettavuuden esteitä kaikilta aloittelijoista asiantuntijoihin tarjoamalla laajan valikoiman mahdollisuuksia ja valintoja helppokäyttöisellä ohjelmistoalustallamme. Saatavana on paljon erilaisia tuotteita yli 50 pörssistä ympäri maailman ja mahdollisuus sijoittaa juuri itse haluamallasi tavalla. Meidän maailmassamme saat rahoillesi paljon vastinetta. Tarjoamme uskomattoman alhaiset palvelumaksut kuitenkaan tinkimättä pätkääkään sijoituspalvelujemme laadusta, turvallisuudesta tai monipuolisuudesta. Tarpeittesi asettaminen etusijalle on auttanut meitä kehittymään Euroopan johtavaksi verkkomeklariksi. Osoituksena menestyksestämme on 2+ miljoonaa asiakasta ja 80+ kansainvälistä palkintoa.

Logo

Ehdot ja säännöt €100 transaktiokulu tarjoukseen

Jos aktivoit DEGIRO sijoitus tilisi ennen 1. tammikuuta 2023, DEGIRO kattaa transkatio kulusi €100 asti. Seuraavat ehdot ovat voimassa:

  • Tarjous on voimassa 31. joulukuuta 2022 asti.
  • Tarjouksen voimassaolon aikana, uudet asiakkaat jotka aktivoivat tilin saavat €100 transaktiokuluista katettua.
  • Ensimmäiset transaktiokulut ja ulkoiset käsittely kulut €100 saakka aikaikkunalla, joka sulkeutuu 31. tammikuuta 2023 katetaan
  • Me katamme transaktiokulut ja ulkoiset käsittelykulut jotka olet käyttänyt (max. €100) DEGIRO tilillesi helmikuun alussa
  • Tämä tarjous on voimassa vain asiakkaille joilla on uusi suomalainen DEGIRO tili.
  • Saadakseen tarjouksen, asiakkaan on tehtävä ensitalletus vahvistaakseen tilinsä (minimitalletus €0.01) ja aktivoitava tilinsä.
  • Uudet asiakkaat jotka aloittivat rekisteröintinsä ennen tarjouksen alkamista, mutta aktivoivat DEGIRO tilinsä tarjouksen aikana, ovat myös oikeutettuja tarjoukseen.
  • Jos olemassa oleva tili on jo liitetty uuden asiakkaan osoitteeseen, osallistuminen evätään.
  • Jokainen uusi asiakas voi saada €100 transaktio krediittejä vain kerralla.

Tarjouksen hyväksyminen

Osallistumalla tarjoukseen asiakas automaattisesti hyväksyy säännöt ja ehdot. DEGIRO voi lopettaa tai muuttaa kampanjan ehtoja sen voimassaoloaikana. DEGIRO kommunikoi muutoksista nettisivujensa kautta.

Osallistuminen

Osallistuminen tarjoukseen on avoinna kaikille asiakkaille jotka aktivoivat tilinsä ennen tai 31. joulukuuta 2022.

icon_close