DEGIRO Vastuuvapauslauseke

Tähän sivustoon sovellettavan vastuuvapauslausekkeen omistaja on flatex DEGIRO Bank Dutch Branch (DEGIRO), flatexDEGIRO Bank AG haarakonttori, jolla on rekisteröity toimisto Amsterdamissa. Alankomaiden kauppakamarin kaupparekisteriin numerolla 82510245 rekisteröity DEGIRO on hyväksytty sijoitus -ja pankkitoiminnan tarjoaja, ja on Alankomaiden rahoitusmarkkinaviranomaisen (www.afm.nl) sekä Alankomaiden keskuspankin (www.dnb.nl) alaisuudessa olevan saksalaisen luottolaitoksen rekisteröitynyt alankomaalainen sivukonttori.

Sivuston käyttö

DEGIRO on laatinut tämän sivuston sisällön huolellisesti, mutta sen virheettömyyttä ja kattavuutta ei voida taata. DEGIRO jakaa tämän sivuston välityksellä yksinoikeudella tietoja tarjoamistaan (sijoittamiseen liittyvistä) tuotteista ja palveluista. Muutoksia voidaan tehdä etukäteen ilmoittamatta. Tämän sivuston sisältämät tiedot eivät muodosta DEGIROlta tarjousta tai pyyntöä sivustolla vieraileville koskien minkäänlaista arvopapereihin liittyvää toimintaa tai DEGIROn tarjoamien palvelujen käyttöä.

Ei vastuuta

DEGIRO nimenomaisesti kiistää vastuun tällä sivustolla vierailemisesta tai sivuston käytöstä johtuvista vahingoista. Ei ole taattua, että tämä sivusto on virheetön eikä sillä esiinny teknisiä toimintahäiriöitä. Vaikka DEGIRO pyrkii pitämään tämän sivuston sisällön mahdollisimman hyvin ajan tasalla ja kattavana, se ei voi taata tällä sivustolla julkaistavien tietojen virheettömyyttä, voimassaoloa, kattavuutta tai ajantasaisuutta. DEGIRO ei ota tästä vastuuta.

Kolmansien osapuolten tiedot, tuotteet ja palvelut

Jos DEGIRO lisää sivustolleen hyperlinkkejä kolmansien osapuolten sivustoille, se ei tarkoita, että DEGIRO suosittelisi kyseisillä sivuilla tarjottuja tuotteita ja palveluja. Tällaisten linkkien käyttö tapahtuu täysin omalla vastuulla. DEGIRO ei ota mitään vastuuta tällaisten sivustojen sisällöstä, käytöstä tai käytettävyydestä. DEGIRO ei vahvista näiden sivustojen sisältämien tietojen virheettömyyttä, paikkansapitävyyttä, luotettavuutta eikä kattavuutta.

Immateriaalioikeudet

Kaikki näitä sivustoja koskevat immateriaalioikeudet (mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkit, patentit ja muut immateriaalioikeudet) kuuluvat DEGIROlle ja/tai sen lisenssinantajille. Sivustojen sisältöä (teksti ja kuvat mukaan lukien) ei saa siirtää, muokata, jäljentää ja/tai julkaista kokonaisuudessaan eikä osittain ilman DEGIROn etukäteen antamaa kirjallista lupaa. Kopion tulostaminen ja/tai lataaminen on sallittua henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen tarkoitukseen.

Sovellettava laki

Tähän vastuuvapauslausekkeeseen ja näihin sivustoihin sovelletaan Alankomaiden lakia. Kaikki tästä vastuuvapauslausekkeesta aiheutuvat tai siihen liittyvät erimielisyydet käsitellään ainoastaan Amsterdamin toimivaltaisessa tuomioistuimessa.

Henkilötietojen suojauksen ja hallinnan osalta viittaamme DEGIROn yksityisyyttä ja evästeitä koskevaan lausuntoon.

Muutokset

DEGIRO pidättää oikeuden muuttaa tällä sivustolla tai niiden välityksellä annettuja tietoja, tämä vastuuvapauslauseke mukaan lukien, milloin tahansa ja erikseen ilmoittamatta. Siksi on suositeltavaa tarkistaa nämä sivustot ja tämä vastuuvapauslauseke säännöllisin väliajoin.

Huomautus:
Sijoittamiseen liittyy riskejä. Voit menettää sijoittamasi varat kokonaan. Suosittelemme sijoittamaan vain sellaisiin rahoitustuotteisiin, jotka sopivat tietotasollesi ja kokemuksellesi. Tämä ei ole sijoitusneuvontaa.

Sijoittamiseen liittyy riskejä.

icon_close

Haluamme kaikkien kehittyvän niin hyviksi sijoittajiksi kuin mahdollista. Poistamme sijoittamisen saavutettavuuden esteitä kaikilta aloittelijoista asiantuntijoihin tarjoamalla laajan valikoiman mahdollisuuksia ja valintoja helppokäyttöisellä ohjelmistoalustallamme. Saatavana on paljon erilaisia tuotteita yli 50 pörssistä ympäri maailman ja mahdollisuus sijoittaa juuri itse haluamallasi tavalla. Meidän maailmassamme saat rahoillesi paljon vastinetta. Tarjoamme uskomattoman alhaiset palvelumaksut kuitenkaan tinkimättä pätkääkään sijoituspalvelujemme laadusta, turvallisuudesta tai monipuolisuudesta. Tarpeittesi asettaminen etusijalle on auttanut meitä kehittymään Euroopan johtavaksi verkkomeklariksi. Osoituksena menestyksestämme on 2,5+ miljoonaa asiakasta ja 100+ kansainvälistä palkintoa.

flatexDEGIRO-pankin Alankomaiden sivukonttori, flatexDEGIRO Bank AG:n ulkomainen sivukonttori | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | puhelin: +31 20 2613072 | sähköposti: clients@degiro.com | flatexDEGIRO-pankin Alankomaiden sivukonttori on rekisteröity Alankomaiden kaupparekisteriin numerolla 82510245. | flatexDEGIRO-pankin Alankomaiden sivukonttori, joka toimii nimellä DEGIRO, on flatexDEGIRO Bank AG:n Alankomaiden sivukonttori. flatexDEGIRO Bank AG on ensisijaisesti Saksan finanssivalvonnan (BaFin) valvonnassa. Alankomaissa flatexDEGIRO-pankin Alankomaiden sivukonttori on rekisteröity DNB-pankkiin ja sitä valvovat AFM ja DNB. flatexDEGIRO Bank AG on Saksassa rekisteröity pankki, jota valvoo Saksan finanssivalvonta ja joka on rekisteröity Saksan kaupparekisteriin numerolla HRB 105687.

Logo

100 euron transaktiomaksutarjouksen ehdot ja edellytykset

Jos aktivoit DEGIRO-sijoitustilisi ennen 1. Elokuu 2024, DEGIRO korvaa sinulle transaktiomaksut 100 euroon asti. Tarjoukseen sovelletaan seuraavia ehtoja:

 • Tarjous on voimassa 31. Heinäkuu 2024 asti.
 • Tarjouskauden aikana uudet asiakkaat, jotka ovat aktivoineet tilin, saavat jopa 100 euron suuruiset transaktiomaksut takaisin.
 • Ensimmäiset transaktiokustannukset ja ulkoiset käsittelykulut korvataan 100 euroon asti 31. Elokuu 2024 asti.
 • Valuuttakäsittelymaksut (Auto FX trader ja manuaalinen kauppa) eivät ole oikeutettuja palautukseen tämän kampanjan yhteydessä.
 • Korvaamme käyttämäsi transaktiokulut ja ulkoiset käsittelykulut (enintään 100 euroa) DEGIRO-tilillesi Syyskuu 2024 alussa.
 • Tilisi aktivoidaan ja tarjousjakso alkaa, kun allekirjoitat asiakassopimuksen.
 • Tämä tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, joilla on suomalainen DEGIRO-tili.
 • Uuden asiakkaan on tehtävä ensitalletus (vähintään 0,01 euroa) aloittaakseen kaupankäynnin ja käyttääkseen 100 euron tarjouskoodin.
 • Uudet asiakkaat, jotka ovat aloittaneet rekisteröitymisen ennen tarjousaikaa, mutta aktivoivat DEGIRO-tilinsä tarjousaikana, ovat myös oikeutettuja tähän tarjoukseen.
 • Jos uuden asiakkaan osoitteeseen on jo liitetty olemassa oleva tili, osallistuminen ei ole mahdollista.
 • Kukin uusi asiakas voi saada 100 euron tapahtumahyvityksen vain kerran.
 • Tähän kampanjaan sovelletaan Alankomaiden lakia.

Tarjousehtojen hyväksyminen

Osallistumalla tarjoukseen asiakas hyväksyy automaattisesti tarjouksen ehdot. DEGIRO voi lopettaa kampanjan milloin tahansa ennen sen päättymistä tai muuttaa kampanjan ehtoja. DEGIRO ilmoittaa muutoksista verkkosivustollaan.

Osallistuminen

Tarjoukseen voivat osallistua kaikki asiakkaat, jotka ovat aktivoineet tilin DEGIROssa viimeistään 31. Heinäkuu 2024.

icon_close