09 42451456

DEGIRO Web App

Hyvä tuotto saavutetaan alhaisilla kaupankäyntikustannuksilla ja hyvillä kaupankäyntimahdollisuuksilla. Liikkuvuus on tärkeä osa tätä, ja siksi meillä on ilo esitellä Web App sovelluksemme ensimmäinen versio. Kun kirjaudut sisään mobiilisovelukseemme, yhteenveto salkustasi on nähtävillä heti.

Web App on ladattavissa matkapuhelimeen tai tablettiin osoitteessa https://m.degiro.nl.

Lataa Web App

Salkku

Kirjautumalla sisään käyttäjätunnuksellasi sovellukseen, pääset heti tarkastelemaan salkkusi yleiskatsausta. Salkkusi arvo, päivän arvonnousu tai -lasku, käyttövarat sekä marginaali näkyvät yleiskatsauksessa. Voit myös nähdä kaikki positiosi reaaliajassa. Oikeassa reunassa näet salkkusi kokonaisarvon sekä päivän arvonnousun tai –laskun euroissa ja prosenteissa.Voit käydä kauppaa klikkaamalla ”Tee Toimeksianto”

Toimeksiannot

Painamalla "Toimeksiannot" nappula löydät yleiskatsauksen avoimista toimeksiannoistasi. Voit muuttaa tai poistaa toimeksiantoja suoraan Web App:in kautta.

Transaktiot

Painamalla "Transaktiot" näet yhteenvedon päivän transaktioistasi.

Aseta Toimeksianto

Voit kätevästi tehdä toimeksiannon Web App:in kautta painamalla "+" kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

Löydät haluamasi tuotteen hakemalla tuotetta ISIN-koodilla, nimellä tai kaupankäyntikoodilla. Jos olet laittanut tuotteen suosikkeihisi, löydät sen myös sieltä. Valitettavasti tällä hetkellä ei ole mahdollista lisätä suosikkeja Web App:in kautta.

Kun olet löytänyt ja valinnut haluamasi tuotteen ja klikannut ’toimeksiantoa’, näet tuotteen osto- ja myyntihinnan, sekä volyymin, näytössä. Toisin kuin verkko sijoitusjärjestelmässä, tällä hetkellä ei mahdollista nähdä viimeisten kaupantekokurssien hintoja Web App:issä.

Lataa Web App