DEGIRO tarjoaa
komissiottomat ETF:t

AVAA ILMAINEN TILI

PALKITTU OSAKEVÄLITTÄJÄ

DEGIRO on voittanut jo lukuisia ‘Paras Osakevälittäjä’ palkintoja useissa maissa, kuten Saksassa, Espanjassa, Ranskassa ja Alankomaissa. Olemme saaneet tunnustusta edullisten hintojen, sijoitusmahdollisuuksien ja erinomaisen asiakaspalvelun ansiosta.

Voit avata ilmaisen tilin verkossa 10 minuutissa. Rekisteröinti on helppoa ja ei vaadi monimutkaisia paperitöitä. Voit siirtää varoja DEGIRO tilillesi oman pankkisi tai Trustly-palvelun kautta.

Luettelo komissiottomista ETF:stä sisältää noteerauksia NYSE Arca, Euronext Amsterdam, NASDAQ ja Xetra pörsseissä. Liikkeellelaskijat, joihin kuuluu muun muassa BlackRock, LYXOR, SPDR sekä Vanguard tarjoavat laajan valikoiman ETF:iä joista valita.

TURVALLINEN JA LUOTETTAVA

DEGIRO:lla asiakkaan varat ovat 100% erillään DEGIRO varoista ja meidän teknologiamme on täysin Eurooppalaisten pankkistandardien mukainen. DEGIRO toimii Alankomaiden keskuspankin (DNB) ja rahoitusmarkkinaviranomaisen (AFM) lakisääteisen valvonnan alaisena.

MAAILMANLAAJUISTA SIJOITTAMISTA

DEGIRO tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa yli 60 pörssissä ympäri maailmaa.

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN WEBTRADER

Tarjoamme nopean, helpon ja käyttäjäystävällisen WebTrader:n, joka mahdollistaa toimeksiantojen, pörssikurssien sekä salkun seurannan yhtenäisessä näkymässä.


Luettelo komissiottomista ETF:stä