Hallinto

DEGIRO on sijoituspalveluyritys, joka on perustettu Amsterdamissa 3. kesäkuuta 2009. Lue lisää DEGIROn oikeudellisesta rakenteesta sekä säätelystä ja tapaa samalla yhtiön hallitus, sekä hallintoneuvoston jäsenet.

DEGIROn valvonta

DEGIROn valvonta

Alankomaiden lain mukaan DEGIRO on yksityinen osakeyhtiö, “Besloten Vennootschap”.

LPE Capital N.V. omistaa DEGIROsta 90,6% ja flatex AG 9,4%. Tällä hetkellä viisi LPE Capital N.V.n perustajaa omistavat enemmän kuin 90% LPE Capital N.V osakkeista. Loput osakkeista omistaa pääosin LPE Groupin työntekijät.

DEGIROn yhtiöhallitus on vastuussa yrityksen päivittäisestä johtamisesta. Yhtiön hallituksessa vastuu on jaettu hallituksen eri jäsenille, joilla jokaisella on oma kohdealueensa. DEGIROn hallintoneuvosto on vastuussa yhtiön hallituksen valvonnasta sekä ohjeistamisesta.

Näiden hallitusten lisäksi DEGIRO toimii Alankomaiden rahoitusmarkkinaviranomaisen (AFM) valvonnassa. AFMn lisenssi on valtuuttanut DEGIROn tarjoamaan sijoituspalveluitaan 17. syyskuuta 2009 alkaen. Alankomaiden keskuspankki (DNB) valvoo DEGIROa. Tämän lisäksi Alankomaiden sijoittajien korvausjärjestelmää (Beleggerscompensatiestelsel) sovelletaan, josta voit lukea lisätietoa täältä.

Yhtiöhallitus

Esmond Berkhout

Esmond Berkhout

DEGIROn toimitusjohtaja
1. tammikuuta 2019 alkaen

Esmond liittyi DEGIROlle huhtikuussa 2018 Chief Operations Officerina. Tätä ennen hän toimi Chief Compliance Officerina GarantiBank International N.V.:llä. Esmond on toiminut myös Director Compliancena Kempen & Co:lla. Lisäksi hän on työskennellyt edellämainitulla Alankomaiden rahoitusmarkkinaviranomaisella (AFM), jossa hänen viimeisin toimensa oli markkinoillepääsyosaston johtajana.

Peter Verberne

Peter Verberne

DEGIROn CFRO
1. tammikuuta 2018 alkaen

Peterillä oli oma yritys nimeltään IN2Risk. Hän on toiminut (tilapäisenä) CFRO:na Delta Lloydillä sekä Argentalla. Sitä ennen hän toimi CFO:na sekä CRO:na rahoituspalveluyrityksessä Nationale-Nederlanden sekä Management- & Financial Accounting osaston johtajana ING Real Estate Financella.

Andreas Holmberg

Andreas Holmberg

DEGIROn CTO
1. tammikuuta 2019 alkaen

Ennen kuin Andreas aloitti DEGIROlla, hän toimi Digital Business Interactiven johtajana Cognizantilla. Tätä ennen hän toimi Consulting Directorina Tax & Utilities Global Business Unitissa Oraclella. Lisäksi hän on toiminut Senior Technical Project Managerina Stratuksella.

Supervisory Board

Ben Knüppe

DEGIROn hallintoneuvoston puheenjohtaja
10. tammikuuta 2019 alkaen

Ben oli osakkaana AKD solicitorsilla. Lisäksi hän toimi toimitusjohtajana Dexiabank Nerderlandilla ja toimii johtokunnassa, mikäli DSB Bank joutuisi konkurssiin. Hän on myös toiminut neuvonantajana, johtajana ja hallinnoijana monissa aloittavissa yrityksissä. Ennen liittymistään DEGIROn hallintoneuvostoon, Ben on toiminut ASZ Dordrechtin hallintoneuvoston jäsenenä 11 vuoden ajan.

Michael Enthoven

DEGIROn hallintoneuvoston jäsen
10. tammikuuta 2019 alkaen

Michael on työskennellyt pankeissa New Yorkissa, Lontoossa sekä Amsterdamissa. Hän toimi NIBC Bankin toimitusjohtajana sekä NL Financial Investmentin hallintoneuvoston puheenjohtajana. Michaelilla on aikaisempaa kokemusta hallintoneuvostoissa esimerkiksi Fortiksella sekä ABN AMROlla. Michael on myös toiminut hallintoneuvoston puheenjohtajana NIB Capitalilla ja myöhemmin NIBC Holdingilla. Tämän lisäksi hän on toiminut toimitusjohtajana sekä Chief Operation Officerina J.P. Morganilla. Tällä hetkellä hän toimii Eneco Groep N.V.:n hallintoneuvoston jäsenenä.

Ada van der Veer

DEGIROn hallintoneuvoston jäsen
19. elokuuta 2019 alkaen

Ada on työskennellyt Stranergylla johtajana vuodesta 2007. Ennen tätä hän toimi Currence Holdingin toimitusjohtajana sekä General Managerina sen viidessä muussa yrityksessä PIN B.V., iDEAL B.V., Currence Incasso B.V., Accpetgiro B.V. ja Chipknip B.V.. Vuosina 2000-2002 Ada toimi KPN Business Solutions osaston toimitusjohtajana. Lisäksi hän työskenteli useissa viroissa Achmea Bank Holding B.V. ja Staalk Bankiers N.V. hallintoneuvostoissa. DEGIROn hallintoneuvoston lisäksi Ada toimii neljän muun hallintoneuvoston puheenjohtajana, opettajana useissa yliopistoissa sekä neuvonantajana/valvojana useille osapuolille.

Huomaa: Sijoittamiseen liittyy riskejä. Voit menettää talletuksesi osittain tai kokonaan. Suosittelemme että sijoitat vain rahoitusvälineisiin, jotka tietosi ja kokemuksesi perusteella ovat sinulle sopivia.