DEGIRO Arvostelut

Voit sijoittaa luottavaisin mielin käyttäjäystävällisellä alustallamme. Tutustu, miksi yli 2,5 miljoonaa sijoittajaa on valinnut meidät välittäjäkseen, ja lue heidän arvostelujaan.

Opbygning af et troværdigt omdømme i hele Europa

Uskomattoman alhaiset palkkiot, laaja valikoima sijoitusvaihtoehtoja ja innovatiivinen alusta tekevät meistä Euroopan johtavan välittäjän. Tiimimme tekevät jatkuvasti kovasti töitä parantaakseen alustaa ja sovellusta uusilla ominaisuuksilla Euroopan yli 2,5 miljoonalle sijoittajalle, ja se on tuottanut tulosta! Asiakkaidemme ansiosta olemme voittaneet yli 100 kansainvälistä palkintoa yhtenä parhaista ja halvimmista online-välittäjistä. Lue sijoittajiemme arvostelut alta:

4.6

App Store

4.2

Google Play

Fast transactions, really low fees, and I like going through the news and updates too.

It works well, a good way to invest in index funds.

Obs: de angivna rankningarna hänvisar till DEGIRO-appens resultat i App Store och Google Play, baserat på samtliga omdömen för degiro.com från och med september 2023.

Vi skræddersyr vores platform til dig

Parannamme ja päivitämme alustaa jatkuvasti asiakkailtamme saadun palautteen perusteella. Lisäämme uusia ominaisuuksia ja varmistamme, että suunnittelu, käyttäjäkokemus ja sovelluskehitys ovat aina ajan tasalla. Näin saat parhaan mahdollisen sijoituskokemuksen.

Tutustu tuotteisiin

Arvioi ESG-luokitusten avulla, vastaavatko yritykset arvojasi, ja tutustu analyytikoiden näkemyksiin valitsemistasi tuotteista.

Helppo pääsy, helppo käyttää

Kirjaudu sisään Touch- tai Face ID:llä ja tee kauppaa muutamalla napsautuksella.

Hyvin informoitu

Tiedä, mitä tapahtuu talousuutisten ja maailman markkinoiden päivitysten yhteenvedon avulla.

Tallenna ja seuraa

Käytä mukautettuja suosikkilistoja osakkeiden tallentamiseen, pysy ajantasalla uutisista ja dokumentoi ajatuksesi muistiinpanoihin.

Runsaasti tietoa

Tee tietoon perustuvia päätöksiä reaaliaikaisten kurssien, interaktiivisten graafien, ESG-luokitusten, analyytikoiden näkemysten ja suhdelukujen avulla.

Aina ajan tasalla

Pysy markkinoiden kärjessä talouskalentereiden, maailmanlaajuisen markkinakatsauksen ja päivittäisten talousuutisten avulla.

Turvallinen ja varma

Pidä tilisi turvassa turvallisella kirjautumisella käyttämällä Touch- tai Face ID:tä sovelluksessa ja kaksitekijätodennusta työpöydällä.

Dokumentoi sijoituksesi

Tallenna osakkeita mukautettuihin suosikkilistoihin ja dokumentoi ajatuksesi muistiinpanoihin.

Informoituja päätöksiä

Ole paras mahdollinen sijoittaja interaktiivisten kaavioiden, Euronextin 10 tasoisen syvän tilauskirjan sekä lukemattomien taloudellisten tietojen ja suhdelukujen avulla.

Tee kauppaa omalla tavallasi

2 miljoonaa tuotetta Tee kauppaa omalla tavallasi Yli 2 miljoonaa tuotetta ja monia tapoja käydä niillä kauppaa. Kaikki on käytettävissänne marginaalikaupasta yhdistelmätoimeksiantoihin.

Täysin suojattu

Pidä tilisi ja omaisuutesi turvassa turvallisella kirjautumisella Touch- tai Face ID:n ja kaksitekijätodennuksen avulla.

FAQs

Miten rahani ja sijoitukseni suojataan?

Rahojesi ja sijoitustesi suojaaminen on meillä etusijalla. Kun avaat sijoitustilin, avaamme nimissäsi myös pankkitilin (käteistili) flatexDEGIRO Bank -pankkiin. Kaikki sijoittamatta olevat rahasi säilytetään tällä erillisellä henkilökohtaisella pankkitililläsi, jolla on oma IBAN-numero. Varmistamme tällä, että sijoittamatta olevat rahasi suojataan 100 000 euroon asti Saksan talletusten vakuusjärjestelmän (Entschädigungseinrichtung deutscher Banken). Lisäksi käytämme erillistä säilytysyhteisöä varojen säilyttämiseen. Joten siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että DEGIROlle tapahtuu jotakin, sijoituksiasi ei käsitellä velkojien perittävänä omaisuutena. Haluaisitko tietää lisää yksityiskohtia tästä aiheesta? Lue lisää täältä.

Kyllä, alustamme on tarkoitettu kaikille! Olitpa sitten vasta aloittanut sijoitusmatkasi tai kokenut sijoittaja, meillä on sinulle oikeat työkalut. Tietokeskustammelöydät kaikki tarvitsemasi tiedot, jotta pääset alkuun. Lue lisää tarjoamistamme tuotteista (osakkeet, ETF-rahastot, futuurit, optiot ja muut) ja lue blogiartikkeleita ajankohtaisista aiheista. Voit myös tutustua Investor’s Academy -akatemiaan, jossa saat tietoa ensimmäisen tuotteen valinnasta, eri toimeksiantotyypeistä, sijoitusstrategioista ja muusta. Jos kaipaat inspiraatiota, tutustu analyytikkojen näkemyksiin nähdäksesi, mitä asiantuntijat ajattelevat tietystä osakkeesta, tai Top-listoihimme tutustuaksesi suosituimpien luokkien huippuyrityksiin.

Kyllä, voit noudattaa omaa sijoitusstrategiaasi alustallamme. Tutustu kaikentyyppisiin strategioihin Tietokeskustamme ja valitse itsellesi sopivin. Jos aiot sijoittaa pitkällä aikavälillä, älä jätä väliin oppituntiamme ’Thinking ahead’ saadaksesi lisää tietoa.

Ei, emme veloita kuukausimaksua. Meillä on selkeä ja läpinäkyvä maksurakenne. Tavoitteenamme on tehdä sijoittamisesta kaikkien ulottuvilla olevaa, ja siihen kuuluu myös tarjota asiakkaillemme alhaisia maksuja. Katso kaikki yksityiskohdat maksuluettelostamme.

Tilin avaaminen meillä on helppoa! Siihen tarvitaan vain 3 vaihetta:

 1. Rekisteröidy: Valitse käyttäjätunnus, vahvista sähköpostiosoitteesi ja pääset käyttämään käyttäjäystävällistä alustaa.
 2. Tee talletus: Talleta mikä tahansa rahamäärä sijoitustilillesi ilmaiseksi.
 3. Investoi: Tee ensimmäinen sijoituksesi ja aloita hyötymään uskomattoman alhaisista palkkioistamme.

Etsitkö vielä tietoja? Jos haluat lisätietoja siitä, miten voit avata tilin kanssamme, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin.

Sijoittajan taipaleesi alkaa tästä

Avaa ilmainen tili ja liity yli 2,5 miljoonan sijoittajan joukkoon helppokäyttöiselle ohjelmistoalustallamme.

Huomautus:
Sijoittamiseen liittyy riskejä. Voit menettää sijoittamasi varat kokonaan. Suosittelemme sijoittamaan vain sellaisiin rahoitustuotteisiin, jotka sopivat tietotasollesi ja kokemuksellesi. Tämä ei ole sijoitusneuvontaa.

Sijoittamiseen liittyy riskejä.

icon_close

Haluamme kaikkien kehittyvän niin hyviksi sijoittajiksi kuin mahdollista. Poistamme sijoittamisen saavutettavuuden esteitä kaikilta aloittelijoista asiantuntijoihin tarjoamalla laajan valikoiman mahdollisuuksia ja valintoja helppokäyttöisellä ohjelmistoalustallamme. Saatavana on paljon erilaisia tuotteita yli 50 pörssistä ympäri maailman ja mahdollisuus sijoittaa juuri itse haluamallasi tavalla. Meidän maailmassamme saat rahoillesi paljon vastinetta. Tarjoamme uskomattoman alhaiset palvelumaksut kuitenkaan tinkimättä pätkääkään sijoituspalvelujemme laadusta, turvallisuudesta tai monipuolisuudesta. Tarpeittesi asettaminen etusijalle on auttanut meitä kehittymään Euroopan johtavaksi verkkomeklariksi. Osoituksena menestyksestämme on 2,5+ miljoonaa asiakasta ja 100+ kansainvälistä palkintoa.

flatexDEGIRO-pankin Alankomaiden sivukonttori, flatexDEGIRO Bank AG:n ulkomainen sivukonttori | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | puhelin: +31 20 2613072 | sähköposti: clients@degiro.com | flatexDEGIRO-pankin Alankomaiden sivukonttori on rekisteröity Alankomaiden kaupparekisteriin numerolla 82510245. | flatexDEGIRO-pankin Alankomaiden sivukonttori, joka toimii nimellä DEGIRO, on flatexDEGIRO Bank AG:n Alankomaiden sivukonttori. flatexDEGIRO Bank AG on ensisijaisesti Saksan finanssivalvonnan (BaFin) valvonnassa. Alankomaissa flatexDEGIRO-pankin Alankomaiden sivukonttori on rekisteröity DNB-pankkiin ja sitä valvovat AFM ja DNB. flatexDEGIRO Bank AG on Saksassa rekisteröity pankki, jota valvoo Saksan finanssivalvonta ja joka on rekisteröity Saksan kaupparekisteriin numerolla HRB 105687.

Logo

100 euron transaktiomaksutarjouksen ehdot ja edellytykset

Jos aktivoit DEGIRO-sijoitustilisi ennen 1. Elokuu 2024, DEGIRO korvaa sinulle transaktiomaksut 100 euroon asti. Tarjoukseen sovelletaan seuraavia ehtoja:

 • Tarjous on voimassa 31. Heinäkuu 2024 asti.
 • Tarjouskauden aikana uudet asiakkaat, jotka ovat aktivoineet tilin, saavat jopa 100 euron suuruiset transaktiomaksut takaisin.
 • Ensimmäiset transaktiokustannukset ja ulkoiset käsittelykulut korvataan 100 euroon asti 31. Elokuu 2024 asti.
 • Valuuttakäsittelymaksut (Auto FX trader ja manuaalinen kauppa) eivät ole oikeutettuja palautukseen tämän kampanjan yhteydessä.
 • Korvaamme käyttämäsi transaktiokulut ja ulkoiset käsittelykulut (enintään 100 euroa) DEGIRO-tilillesi Syyskuu 2024 alussa.
 • Tilisi aktivoidaan ja tarjousjakso alkaa, kun allekirjoitat asiakassopimuksen.
 • Tämä tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, joilla on suomalainen DEGIRO-tili.
 • Uuden asiakkaan on tehtävä ensitalletus (vähintään 0,01 euroa) aloittaakseen kaupankäynnin ja käyttääkseen 100 euron tarjouskoodin.
 • Uudet asiakkaat, jotka ovat aloittaneet rekisteröitymisen ennen tarjousaikaa, mutta aktivoivat DEGIRO-tilinsä tarjousaikana, ovat myös oikeutettuja tähän tarjoukseen.
 • Jos uuden asiakkaan osoitteeseen on jo liitetty olemassa oleva tili, osallistuminen ei ole mahdollista.
 • Kukin uusi asiakas voi saada 100 euron tapahtumahyvityksen vain kerran.
 • Tähän kampanjaan sovelletaan Alankomaiden lakia.

Tarjousehtojen hyväksyminen

Osallistumalla tarjoukseen asiakas hyväksyy automaattisesti tarjouksen ehdot. DEGIRO voi lopettaa kampanjan milloin tahansa ennen sen päättymistä tai muuttaa kampanjan ehtoja. DEGIRO ilmoittaa muutoksista verkkosivustollaan.

Osallistuminen

Tarjoukseen voivat osallistua kaikki asiakkaat, jotka ovat aktivoineet tilin DEGIROssa viimeistään 31. Heinäkuu 2024.

icon_close