DEGIRO Arvostelut

Käyttäjäystävällisen alustamme avulla voit sijoittaa turvallisesti ja luotettavasti. Tutustu siihen, miksi yli 2,5 miljoonaa sijoittajaa on valinnut meidät välittäjäkseen ja lue joitakin heidän arvostelujaan alustastamme.

Aloita investoinnit

Opbygning af et troværdigt omdømme i hele Europa

Uskomattoman alhaiset palkkiot, laaja valikoima sijoitusvaihtoehtoja ja innovatiivinen alusta tekevät meistä Euroopan johtavan välittäjän. Tiimimme tekevät jatkuvasti kovasti töitä parantaakseen alustaa ja sovellusta uusilla ominaisuuksilla Euroopan yli 2,5 miljoonalle sijoittajalle, ja se on tuottanut tulosta! Asiakkaidemme ansiosta olemme voittaneet yli 90 kansainvälistä palkintoa yhtenä parhaista ja halvimmista online-välittäjistä. Lue sijoittajiemme arvostelut alta:

4.6

App Store

4.2

Google Play

Fast transactions, really low fees, and I like going through the news and updates too.

It works well, a good way to invest in index funds.

Huomautus: Edellä esitetyt sijoitukset viittaavat DEGIRO-sovelluksen App Storessa ja Google Playssa saamiin pisteisiin kaikkien syyskuusta 2023 alkaen degiro.com-sivustolla saatujen arvostelujen keskiarvon perusteella.

Vi skræddersyr vores platform til dig

Parannamme ja päivitämme alustaa jatkuvasti asiakkailtamme saadun palautteen perusteella. Lisäämme uusia ominaisuuksia ja varmistamme, että suunnittelu, käyttäjäkokemus ja sovelluskehitys ovat aina ajan tasalla. Näin saat parhaan mahdollisen sijoituskokemuksen.

Tutustu tuotteisiin

Arvioi ESG-luokitusten avulla, vastaavatko yritykset arvojasi, ja tutustu analyytikoiden näkemyksiin valitsemistasi tuotteista.

Helppo pääsy, helppo käyttää

Kirjaudu sisään Touch- tai Face ID:llä ja tee kauppaa muutamalla napsautuksella.

Hyvin informoitu

Tiedä, mitä tapahtuu talousuutisten ja maailman markkinoiden päivitysten yhteenvedon avulla.

Tallenna ja seuraa

Käytä mukautettuja suosikkilistoja osakkeiden tallentamiseen, pysy ajantasalla uutisista ja dokumentoi ajatuksesi muistiinpanoihin.

Runsaasti tietoa

Tee tietoon perustuvia päätöksiä reaaliaikaisten kurssien, interaktiivisten graafien, ESG-luokitusten, analyytikoiden näkemysten ja suhdelukujen avulla.

Aina ajan tasalla

Pysy markkinoiden kärjessä talouskalentereiden, maailmanlaajuisen markkinakatsauksen ja päivittäisten talousuutisten avulla.

Turvallinen ja varma

Pidä tilisi turvassa turvallisella kirjautumisella käyttämällä Touch- tai Face ID:tä sovelluksessa ja kaksitekijätodennusta työpöydällä.

Dokumentoi sijoituksesi

Tallenna osakkeita mukautettuihin suosikkilistoihin ja dokumentoi ajatuksesi muistiinpanoihin.

Informoituja päätöksiä

Ole paras mahdollinen sijoittaja interaktiivisten kaavioiden, Euronextin 10 tasoisen syvän tilauskirjan sekä lukemattomien taloudellisten tietojen ja suhdelukujen avulla.

Tee kauppaa omalla tavallasi

2 miljoonaa tuotetta Tee kauppaa omalla tavallasi Yli 2 miljoonaa tuotetta ja monia tapoja käydä niillä kauppaa. Kaikki on käytettävissänne marginaalikaupasta yhdistelmätoimeksiantoihin.

Täysin suojattu

Pidä tilisi ja omaisuutesi turvassa turvallisella kirjautumisella Touch- tai Face ID:n ja kaksitekijätodennuksen avulla.

FAQs

Kuinka turvallinen DEGIRO on?

Sijoitustesi turvallisuus on etusijalla, ja varmistamme, että rahojasi säilytetään turvallisesti. Meillä on pankkitoimilupa (flatexDEGIRO Bank AG), mikä tarkoittaa, että ei-sijoitetut rahasi ovat suojattuja 100 000 euroon asti Saksan talletussuojajärjestelmän (Entschädigungseinrichtung deutscher Banken). Lisäksi käytämme erillistä säilytysyhteisöä varojen säilyttämiseen. Joten siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että DEGIROlle tapahtuu jotakin, sijoituksiasi ei käsitellä velkojien perittävänä omaisuutena. Haluaisitko tietää lisää yksityiskohtia tästä aiheesta? Lue lisää täältä.

Kyllä, alustamme on tarkoitettu kaikille! Olitpa sitten vasta aloittanut sijoitusmatkasi tai kokenut sijoittaja, meillä on sinulle oikeat työkalut. Tietokeskustammelöydät kaikki tarvitsemasi tiedot, jotta pääset alkuun. Lue lisää tarjoamistamme tuotteista (osakkeet, ETF-rahastot, futuurit, optiot ja muut) ja lue blogiartikkeleita ajankohtaisista aiheista. Voit myös tutustua Investor’s Academy -akatemiaan, jossa saat tietoa ensimmäisen tuotteen valinnasta, eri toimeksiantotyypeistä, sijoitusstrategioista ja muusta. Jos kaipaat inspiraatiota, tutustu analyytikkojen näkemyksiin nähdäksesi, mitä asiantuntijat ajattelevat tietystä osakkeesta, tai Top-listoihimme tutustuaksesi suosituimpien luokkien huippuyrityksiin.

Kyllä, voit noudattaa omaa sijoitusstrategiaasi alustallamme. Tutustu kaikentyyppisiin strategioihin Tietokeskustamme ja valitse itsellesi sopivin. Jos aiot sijoittaa pitkällä aikavälillä, älä jätä väliin oppituntiamme ’Thinking ahead’ saadaksesi lisää tietoa.

Ei, emme veloita kuukausimaksua. Meillä on selkeä ja läpinäkyvä maksurakenne. Tavoitteenamme on tehdä sijoittamisesta kaikkien ulottuvilla olevaa, ja siihen kuuluu myös tarjota asiakkaillemme alhaisia maksuja. Katso kaikki yksityiskohdat maksuluettelostamme.

Tilin avaaminen meillä on helppoa! Siihen tarvitaan vain 3 vaihetta:

 1. Rekisteröidy: Valitse käyttäjätunnus, vahvista sähköpostiosoitteesi ja pääset käyttämään käyttäjäystävällistä alustaa.
 2. Tee talletus: Talleta mikä tahansa rahamäärä sijoitustilillesi ilmaiseksi.
 3. Investoi: Tee ensimmäinen sijoituksesi ja aloita hyötymään uskomattoman alhaisista palkkioistamme.

Etsitkö vielä tietoja? Jos haluat lisätietoja siitä, miten voit avata tilin kanssamme, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin.

Sijoittajan taipaleesi alkaa tästä

Avaa ilmainen tili ja liity yli 2,5 miljoonan sijoittajan joukkoon helppokäyttöiselle ohjelmistoalustallamme.

Aloitetaanpa

Huomautus:
Sijoittamiseen liittyy riskejä. Voit menettää sijoittamasi varat kokonaan. Suosittelemme sijoittamaan vain sellaisiin rahoitustuotteisiin, jotka sopivat tietotasollesi ja kokemuksellesi. Tämä ei ole sijoitusneuvontaa.

Sijoittamiseen liittyy riskejä.

icon_close

Haluamme kaikkien kehittyvän niin hyviksi sijoittajiksi kuin mahdollista. Poistamme sijoittamisen saavutettavuuden esteitä kaikilta aloittelijoista asiantuntijoihin tarjoamalla laajan valikoiman mahdollisuuksia ja valintoja helppokäyttöisellä ohjelmistoalustallamme. Saatavana on paljon erilaisia tuotteita yli 50 pörssistä ympäri maailman ja mahdollisuus sijoittaa juuri itse haluamallasi tavalla. Meidän maailmassamme saat rahoillesi paljon vastinetta. Tarjoamme uskomattoman alhaiset palvelumaksut kuitenkaan tinkimättä pätkääkään sijoituspalvelujemme laadusta, turvallisuudesta tai monipuolisuudesta. Tarpeittesi asettaminen etusijalle on auttanut meitä kehittymään Euroopan johtavaksi verkkomeklariksi. Osoituksena menestyksestämme on 2,5+ miljoonaa asiakasta ja 90+ kansainvälistä palkintoa.

Logo

100 euron transaktiomaksutarjouksen ehdot ja edellytykset

Jos aktivoit DEGIRO-sijoitustilisi ennen 1. lokakuu 2023st , DEGIRO korvaa sinulle transaktiomaksut 100 euroon asti. Tarjoukseen sovelletaan seuraavia ehtoja:

 • Tarjous on voimassa 30. syyskuu 2023 asti.
 • Tarjouskauden aikana uudet asiakkaat, jotka ovat aktivoineet tilin, saavat jopa 100 euron suuruiset transaktiomaksut takaisin.
 • Ensimmäiset transaktiokustannukset ja ulkoiset käsittelykulut korvataan 100 euroon asti 31. lokakuu 2023 asti.
 • Valuuttakäsittelymaksut (Auto FX trader ja manuaalinen kauppa) eivät ole oikeutettuja palautukseen tämän kampanjan yhteydessä.
 • Korvaamme käyttämäsi transaktiokulut ja ulkoiset käsittelykulut (enintään 100 euroa) DEGIRO-tilillesi marraskuun alussa.
 • Tämä tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, joilla on suomalainen DEGIRO-tili.
 • Saadakseen tämän tarjouksen uuden asiakkaan on tehtävä ensimmäinen talletus tilin vahvistamiseksi (vähimmäistalletus on 0,01 €) ja aktivoitava DEGIRO-tilinsä.
 • Uudet asiakkaat, jotka ovat aloittaneet rekisteröitymisen ennen tarjousaikaa, mutta aktivoivat DEGIRO-tilinsä tarjousaikana, ovat myös oikeutettuja tähän tarjoukseen.
 • Jos uuden asiakkaan osoitteeseen on jo liitetty olemassa oleva tili, osallistuminen ei ole mahdollista.
 • Kukin uusi asiakas voi saada 100 euron tapahtumahyvityksen vain kerran.

Tarjousehtojen hyväksyminen

Osallistumalla tarjoukseen asiakas hyväksyy automaattisesti tarjouksen ehdot. DEGIRO voi lopettaa kampanjan ennenaikaisesti tai muuttaa kampanjan ehtoja. DEGIRO ilmoittaa kaikista muutoksista verkkosivustolla.

Osallistuminen

Tarjoukseen voivat osallistua kaikki asiakkaat, jotka ovat aktivoineet tilin DEGIROssa viimeistään 30. syyskuu 2023.

icon_close