SUURI KAUPANKÄYNNISSÄ, PIENI HINNOISSA

DEGIRO tarjoaa online-sijoitusympäristön kaikenlaisten sijoittajien käyttöön, niin että asiakkaamme voivat harjoittaa maailmanlaajuista sijoitustoimintaa ennenkuulumattoman edullisin hinnoin.

DEGIROn perustivat vuonna 2008 viisi Binck Bankin (Alankomaiden suurimman online-meklaripalvelun) entistä työntekijää. Heidän ideanaan oli palvella sekä ammatti- että yksityissijoittajia tarjoamalla erittäin innovatiivinen ja edullinen vaihtoehto nykyisille meklaripalveluille. Edullisten hintojen ja laadukkaan kaupankäynti-infrastruktuurin ansiosta yritys on lähtenyt nopeaan kasvuun.

Tämä ilmoitus aiheutti shokin Alankomaiden meklarien joukossa ja sai lanseerauksen yhteydessä laajaa huomiota mediassa. Monilla alueilla tämä teki DEGIROsta välittömästi maailman kilpailukykyisimmän online-meklarin!

Viiden vuoden aikana DEGIRO on kasvanut merkittävästi ja käsittelee nyt yli 30 miljardin euron arvosta kauppoja monissa eri arvopaperipörssissä ympäri maailmaa. Työntekijöitä meillä on yli 150.

Aiemmin sijoittaminen rajoittui usein arvopaperipörsseihin joko Euroopassa tai Yhdysvalloissa. Yhden käyttöympäristön avulla kaikki DEGIROa käyttävät sijoittajat pystyvät käymään kauppaa maailmanlaajuisesti monissa arvopaperipörsseissä ja lähes kaikilla mahdollisilla tuotteilla. Näin yksityiset sijoittajat voivat hajauttaa pääomansa entistä tehokkaammin.

DEGIRO avaa mahdollisuuden maailmanlaajuiseen sijoittamiseen kaikille.