Tietoa meistä

Olemme Euroopan johtava arvopaperivälittäjä. Älykkään ja käyttäjäystävällisen alustamme avulla kenestä tahansa voi tulla sijoittaja.

header shape_desktop_left header shape_desktop_left
header shape_desktop_right
target

01

Jokaiselle
sopiva
välittäjä

Matalat palkkiomme ovat käynnistäneet todellisen vallankumouksen Euroopassa. Rohkaisemme kaikista lähtökohdista tulevia ihmisiä parantamaan taloudellista tulevaisuuttaan. Haluamme, että heistä tulee parhaita mahdollisia sijoittajia alustamme, koulutuksemme ja tietojemme, kustannustehokkaan palvelumme ja loputtomien mahdollisuuksiemme avulla. Poistamalla esteitä me teemme sijoittamisesta mahdollista kaikille!

02

Tavoitteemme

Haluamme rohkaista kaikkia tulemaan parhaiksi mahdollisiksi itsenäisiksi sijoittajiksi. Korkealaatuisen, kustannustehokkaan, läpinäkyvän ja helppokäyttöisen sijoitusalustamme ja -palveluidemme avulla kenestä tahansa voi tulla sijoittaja.

03

Visiomme

Me näemme maailman, jossa sijoittaminen ja oman taloudellisen tulevaisuuden parantaminen on mahdollista kaikille. Vastuullisesti ja älykkäästi.

Tarinamme

Vuonna 2013 DEGIRO käynnisti sijoittamisen vallankumouksen julkaisemalla yksityissijoittajille tarkoitetun sijoitusverkkopalvelunsa Alankomaissa. Sen jälkeen olemme laajentaneet toimintaamme 16 maahan, jotta yksityissijoittajat kaikkialla voivat hyödyntää uskomattoman alhaiset palkkiomme ja palkitun alustamme. Seurauksena meistä on nopeasti tullut johtava arvopaperivälittäjä Euroopassa.

Vuonna 2020 yhdistimme voimamme saksalainen välittäjän flatexin kanssa.

DEGIRO B.V. ja flatexDEGIRO Bank AG sulautuivat vuoden 2021 alussa flatexDEGIRO-yhtiöksi, joka on yksi suurimmista verkossa toimivista arvopaperivälittäjistä, jolla on oma pankkitoimilupa.

Jatkuva kasvu

Vuonna 2021 lisäsimme mittavan määrän taloustietoja, kuten ESG-arvioita ja analyytikoiden näkemyksiä, aloimme tarjoamaan flatexDEGIRO-käteistilejä uutena ratkaisuna sijoittamattomien varojen säilytykseen sekä kasvatimme komissiovapaiden ETF:ien määrää. Lisäksi aloitimme sijoituspalveluiden tarjoamisen Tradegate Exchange -pörssissä.

Seuraava luku

Vuonna 2020 yhdistimme voimamme flatex AG:n kanssa ja meistä tuli yksi suurimmista arvopaperivälittäjistä Euroopassa. flatexDEGIRO sisällytettiin myös SDAX-indeksiin, mikä tarkoittaa, että se on yksi Saksan 160 suurimmasta yrityksestä. Palvelemme nykyään yhteensä yli 1 miljoonaa sijoittajaa.

Uusi kaupankäyntialusta

Vuonna 2019 DEGIRO julkaisi asiakkailta saadun palautteen ja kehittyvän teknologian johdosta uuden kaupankäyntialustan. Näiden asiakkaiden ansiosta DEGIRO on voittanut tänä vuonna useita kansainvälisiä palkintoja. Näiden lisäksi, DEGIROn palveluista hyötyy tällä hetkellä yli miljoona asiakasta.

Yli 350 000 asiakasta ja 40 palkintoa

Vuonna 2018 DEGIROn asiakasmäärä ylitti 350 000 asiakkaan rajan. Näiden asiakkaiden ansiosta DEGIRO on voittanut yli 40 välittäjille suunnattua kansainvälistä palkintoa, joihin sisältyvät parhaan välittäjän ja parhaan mobiilisovelluksen palkinto, jotka myöntävät Financial Times ja Investors Chronicle.

Yli 200 000 asiakasta

Vuonna 2017 asiakasmäärämme ylitti 200 000 asiakkaan rajan ja DEGIROsta tuli yksi Euroopan viideksi suurimmasta välittäjästä vuosittaisten transaktioiden mukaan. DEGIRO voitti lukuisia palkintoja, joihin sisältyi muun muuassa Saksan parhaan välittäjän palkinto Handelsblattin välittäjävertailusta.

Alankomaiden suurin välittäjä

Vuonna 2016 DEGIROsta tuli Alankomaiden suurin verkkovälittäjä vuosittaisten käsiteltyjen transaktioiden mukaan. Lisäksi, DEGIROn kohdealue laajeni Sveitsiin tehden siitä 18:n maan, joka hyötyy alhaisista välityspalkkioistamme.

Switzerland

DEGIRO siirtyy Pohjois-Eurooppaan ja Italiaan

Vuonna 2015 kohdealueemme laajeni Pohjois-Eurooppaan ja Italiaan. Matkan varrella voitimme myös useita palkintoja, kuten kallisarvoisen ”Golden Bull Award”-palkinnon (suom. Kultainen härkä -palkinto) Alankomaissa.

Sweden Denmark Italy Norway Finland United%20Kingdom Ireland

Laajentuminen yhdeksään maahan

Vuonna 2014 DEGIRO aloitti laajentumissuunnitelman ja tarjosi palveluitaan yhdeksässä Eurooopan maassa. Lisäksi DEGIRO vahvisti asemaansa myös Alankomaiden markkinoilla voittamalla parhaan välittäjän palkinnon.

France Czech Austria Germany Spain Poland Hungary Greece Portugal

DEGIROn lanseeraus

Vuonna 2013 DEGIRO teki sijoittamisesta rahoituslaitosten tasoisilla kuluilla mahdollista hollantilaisille piensijoittajille. Tavoitteenamme on tehdä globaalista kaupankäynnistä edullista ja tuoda se kaikkien saataville.

Netherlands

04

Loputtomasti
mahdollisuuksia

Haluamme, että saat sijoittaa omalla tavallasi. Siksi me tarjoamme käyttöösi koko sijoitusmahdollisuuksien maailman. Voit sijoittaa yli 50 kansainväliseen pörssiin 30 eri maassa kattavalla ja yksinkertaisella itse kehittämällämme alustalla, joka hyödyntää tehokasta ja älykästä ohjelmistoa.

05

Hyödynnä
sijoituksesi
mahdolli-
simman
tehokkaasti

Tarjoamme asiakkaillemme erinomaisen vastineen rahoille, jotta he hyötyisivät mahdollisimman paljon voitoistaan. Siksi matalat kulumme ovat yksityissijoittajien saatavilla tinkimättä laadusta, turvallisuudesta tai sijoituspalveluidemme laajasta valikoimassa. Noudatamme käyttöön perustuvaa hinnastoa, mikä tarkoittaa, että maksat vain niistä palveluista, joita oikeasti käytät.

06

Ylpeä
arvopaperi-
välittäjä

Arvopaperivälittäjänä toimiminen tarkoittaa sitä, että voit käyttää alustaamme sijoittamiseen, mutta emme anna sijoitusneuvoja. Me tarjoamme alustan ja työkalut, jotta sinä voi sijoittaa. Tarjoamme myös paljon dataa, uutisia, tietoja ja koulutusta asiakkaidemme tueksi.

mountain

Innovaatio on liiketoimintamme ytimessä

Pääsy kansainvälisille markkinoille

Toisin kuin kilpailijamme, jotka usein mahdollistavat pääsyn vain Euroopan tai Yhdysvaltain markkinoille, meidän kauttamme pääset käymään kauppaa ympäri maailman. Alustallamme voit käydä kauppaa Australian, Japanin, Hong Kongin ja monien muiden alueiden markkinoilla. Tuotetarjontamme on yksi laajimmista ja näin ollen sinulla on enemmän mahdollisuuksia hajauttaa salkkuasi.

Yli 90 palkintoa

Käyttäjäystävällinen sijoitusalustamme on täysin itse kehittämämme, mikä mahdollistaa sen jatkuvan parantamisen. Muokkaamme sitä yli 2,5 miljoonan asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Ja sitä arvostetaan, mistä ovat todisteena yli 90 palkintoa, jotka meille on myönnetty.

Pienemmät kustannukset

Mahdollisimman pieniin kustannuksiin keskittyvän tehokkaan toimintatapamme ansiosta voimme pitää palkkiomme hyvin matalina. Olemalla aktiivisia koko Euroopan alueella voimme jatkaa kasvamista, pienentää kustannuksia ja lisätä edelleen panostamista palveluihimme.

Pankkitoimilupa

DEGIRO on flatexDEGIRO Bank AG -yhtiön hollantilainen sivukonttori. Osana flatexDEGIRO Bank -yhtiötä meillä on oma pankkitoimilupamme. Se tarkoittaa, että varasi on suojattu 100 000 euroon saakka.
Toimintaamme valvovat Saksan valtiollinen finanssivalvonta (BaFin) sekä DNB ja AFM Alankomaissa.

Olemme apunasi

Vaikka toimimme vain arvopaperivälittäjänä, voimme silti auttaa sinua matkallasi sijoittajaksi! Olemme käytettävissäsi vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja ohjaamaan sinua sijoitusmaailmassa tarjoamalla paljon olennaista tietoa sijoittamisesta sekä koulutusmateriaalia. Sijoitusopeista ja analyytikkojen näkemyksistä talousuutisiin, kaavioihin, yritysanalyyseihin sekä paljon muuta.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua? Tutustu ohjekeskukseemme tai ota yhteyttä palvelutiimiimme.

Tietokeskus

Lue lisää, mitä sijoittaminen sisältää, minkälainen sijoittaja sinä olet, mitä sijoitusstrategioita on olemassa ja miten voit hyödyntää työkalujamme.

Sijoittaja-akatemia

Sijoitustiedon keskittymä. Täällä opit, miten sijoittaminen toimii, mihin tuotteisiin voit sijoittaa ja mitä strategioita voit käyttää.

Sosiaalinen media

Seuraa meitä ja saat inspiraatiota ja pysyt ajan tasalla sijoitusmaailman tapahtumista.

Sijoittajan taipaleesi alkaa tästä

Avaa ilmainen tili ja liity yli 2,5 miljoonan sijoittajan joukkoon helppokäyttöiselle ohjelmistoalustallamme.

Aloitetaanpa

Huomautus:
Sijoittamiseen liittyy riskejä. Voit menettää sijoittamasi varat kokonaan. Suosittelemme sijoittamaan vain sellaisiin rahoitustuotteisiin, jotka sopivat tietotasollesi ja kokemuksellesi. Tämä ei ole sijoitusneuvontaa.

Haluamme kaikkien kehittyvän niin hyviksi sijoittajiksi kuin mahdollista. Poistamme sijoittamisen saavutettavuuden esteitä kaikilta aloittelijoista asiantuntijoihin tarjoamalla laajan valikoiman mahdollisuuksia ja valintoja helppokäyttöisellä ohjelmistoalustallamme. Saatavana on paljon erilaisia tuotteita yli 50 pörssistä ympäri maailman ja mahdollisuus sijoittaa juuri itse haluamallasi tavalla. Meidän maailmassamme saat rahoillesi paljon vastinetta. Tarjoamme uskomattoman alhaiset palvelumaksut kuitenkaan tinkimättä pätkääkään sijoituspalvelujemme laadusta, turvallisuudesta tai monipuolisuudesta. Tarpeittesi asettaminen etusijalle on auttanut meitä kehittymään Euroopan johtavaksi verkkomeklariksi. Osoituksena menestyksestämme on 2,5+ miljoonaa asiakasta ja 90+ kansainvälistä palkintoa.

Logo

100 euron transaktiomaksutarjouksen ehdot ja edellytykset

Jos aktivoit DEGIRO-sijoitustilisi ennen 1. heinäkuuta 2023st , DEGIRO korvaa sinulle transaktiomaksut 100 euroon asti. Tarjoukseen sovelletaan seuraavia ehtoja:

  • Tarjous on voimassa 30. kesäkuuta 2023 asti.
  • Tarjouskauden aikana uudet asiakkaat, jotka ovat aktivoineet tilin, saavat jopa 100 euron suuruiset transaktiomaksut takaisin.
  • Ensimmäiset transaktiokustannukset ja ulkoiset käsittelykulut korvataan 100 euroon asti 31. heinäkuuta 2023 asti.
  • Valuuttakäsittelymaksut (Auto FX trader ja manuaalinen kauppa) eivät ole oikeutettuja palautukseen tämän kampanjan yhteydessä.
  • Korvaamme käyttämäsi transaktiokulut ja ulkoiset käsittelykulut (enintään 100 euroa) DEGIRO-tilillesi elokuun alussa.
  • Tämä tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, joilla on suomalainen DEGIRO-tili.
  • Saadakseen tämän tarjouksen uuden asiakkaan on tehtävä ensimmäinen talletus tilin vahvistamiseksi (vähimmäistalletus on 0,01 €) ja aktivoitava DEGIRO-tilinsä.
  • Uudet asiakkaat, jotka ovat aloittaneet rekisteröitymisen ennen tarjousaikaa, mutta aktivoivat DEGIRO-tilinsä tarjousaikana, ovat myös oikeutettuja tähän tarjoukseen.
  • Jos uuden asiakkaan osoitteeseen on jo liitetty olemassa oleva tili, osallistuminen ei ole mahdollista.
  • Kukin uusi asiakas voi saada 100 euron tapahtumahyvityksen vain kerran.

Tarjousehtojen hyväksyminen

Osallistumalla tarjoukseen asiakas hyväksyy automaattisesti tarjouksen ehdot. DEGIRO voi lopettaa kampanjan ennenaikaisesti tai muuttaa kampanjan ehtoja. DEGIRO ilmoittaa kaikista muutoksista verkkosivustolla.

Osallistuminen

Tarjoukseen voivat osallistua kaikki asiakkaat, jotka ovat aktivoineet tilin DEGIROssa viimeistään 30. kesäkuuta 2023.

icon_close