Tietoa meistä

Olemme yksi Euroopan johtavista välittäjistä. Älykkään ja käyttäjäystävällisen alustamme avulla kenestä tahansa voi tulla sijoittaja.

header shape_desktop_left header shape_desktop_left
header shape_desktop_right
target

01

Jokaiselle
sopiva
välittäjä

Matalat palkkiomme ovat käynnistäneet todellisen vallankumouksen Euroopassa. Rohkaisemme kaikista lähtökohdista tulevia ihmisiä parantamaan taloudellista tulevaisuuttaan. Haluamme, että heistä tulee parhaita mahdollisia sijoittajia alustamme, koulutuksemme ja tietojemme, kustannustehokkaan palvelumme ja loputtomien mahdollisuuksiemme avulla. Poistamalla esteitä me teemme sijoittamisesta mahdollista kaikille!

02

Tavoitteemme

Haluamme rohkaista kaikkia tulemaan parhaiksi mahdollisiksi itsenäisiksi sijoittajiksi. Korkealaatuisen, kustannustehokkaan, läpinäkyvän ja helppokäyttöisen sijoitusalustamme ja -palveluidemme avulla kenestä tahansa voi tulla sijoittaja.

03

Visiomme

Me näemme maailman, jossa sijoittaminen ja oman taloudellisen tulevaisuuden parantaminen on mahdollista kaikille. Vastuullisesti ja älykkäästi.

Tarinamme

Matkamme alkoi vuonna 2013, kun mullistimme piensijoitusalan julkaisemalla palvelumme Alankomaissa. Vain 10 vuotta myöhemmin olemme yksi Euroopan johtavista välittäjistä, joka tarjoaa palveluitamme 15 Euroopan maassa.

DEGIRO 10 vuotta

Meille myönnettiin vuonna 2023 monia uusia palkintoja, ja nyt olemme saaneet yhteensä jo yli 100 kansainvälistä palkintoa. Juhli myös 10-vuotispäiväämme. Olemme ylpeinä yksi Euroopan käytetyimmistä sijoitusalustoista, jota käyttää yli 750 000 sijoittajaa Alankomaissa ja yhteensä 2,6 miljoonaa sijoittajaa.

Jatkuva kasvu

Vuonna 2022 saavutimme 2 miljoonaa asiakasta Euroopassa ja ylitimme 100 000 asiakkaan rajan Italiassa ja Portugalissa. Olemme myös ylpeitä kaikista uusista palkinnoistamme, joiden myötä kansainvälisten tunnustustemme määrä on jo yli 100. Ja me olemme jatkaneet alustamme parantamista lisäämällä uusia ominaisuuksia, kuten tumman tilan ja huipputuotteiden luettelot.

Parannettu alusta

Vuonna 2021 lisäsimme mittavan määrän taloustietoja, kuten ESG-luokittelut ja analyytikoiden näkemykset, ja aloitimme flatexDEGIRO-käteistilien tarjoamisen uutena ratkaisuna sijoittamattomien varojen säilytykseen. Lisäksi aloitimme sijoituspalveluiden tarjoamisen Tradegate Exchange -pörssissä, mikä mahdollistaa ennakko- ja jälkimarkkinakaupankäynnin.

Seuraava luku

Vuonna 2020 yhdistimme voimamme flatex AG:n kanssa ja meistä tuli yksi suurimmista arvopaperivälittäjistä Euroopassa. flatexDEGIRO sisällytettiin myös SDAX-indeksiin, mikä tarkoittaa, että se on yksi Saksan 160 suurimmasta yrityksestä. Aloitimme yhdessä palveluidemme tarjoamisen yli miljoonalle sijoittajalle.

Uusi kaupankäyntialusta

Vuonna 2019, julkaisimme asiakkailta saadun palautteen ja kehittyvän teknologian myötä uuden kaupankäyntialustan. Sijoittajiemme ansiosta meille myönnettiin kyseisenä vuonna jälleen useita kansainvälisiä palkintoja.

Lisää asiakkaita ja enemmän palkintoja

Vuonna 2018 asiakasmäärämme ylitti 350 000 asiakkaan rajan. Meistä tuli entistä luotettavampi välittäjä ja saimme yli 40 kansainvälistä arvopaperivälittäjien palkintoa, mukaan lukien Financial Timesin ja Investors Chroniclen myöntämät parhaan välittäjän ja parhaan sovelluksen palkinnot.

Viiden parhaan joukossa Euroopassa

Vuonna 2017 asiakasmäärämme ylitti 200 000 asiakkaan rajan ja meistä tuli yksi Euroopan viideksi suurimmasta välittäjästä vuosittaisten kauppojen perusteella. Voitimme lukuisia palkintoja, joihin sisältyi muun muassa Saksan parhaan välittäjän palkinto Handelsblattin välittäjävertailussa.

Alankomaiden suurin välittäjä

Vuonna 2016 meistä tuli Alankomaiden suurin verkkovälittäjä vuosittaisten käsiteltyjen kauppojen perusteella. Toivotimme myös Sveitsin tervetulleeksi joukkoomme 15. maana, joka voi hyödyntää uskomattoman alhaisia maksujamme.

Switzerland

Laajentuminen jatkuu

Vuonna 2015 jatkoimme kasvuamme Pohjois-Euroopassa ja Italiassa ja julkaisimme englanninkielisen alustamme Isossa-Britanniassa. Saimme matkalla useita kansainvälisiä tunnustuksia, mukaan lukien arvostetun kultaisen härän palkinnon Alankomaissa.

Sweden Denmark Italy Norway Finland United%20Kingdom Ireland

Palveluita yhdeksässä maassa/p>

Vuonna 2014 aloitimme laajentumisemme tarjoamalla palveluitamme yhdeksässä Euroopan maassa. Saavutimme mainetta hollanninkielisillä markkinoilla voittamalla parhaat arvopaperivälittäjän palkinnon ja ilmoittamalla yhteistyöstämme Euronextin kanssa.

France Czech Austria Germany Spain Poland Hungary Greece Portugal

DEGIROn lanseeraus

Vuonna 2013 julkaisimme palvelumme Alankomaissa ja kaikki asiakkaamme saivat mahdollisuuden hyödyntää uskomattoman alhaisia maksujamme. Tästä lähti liikkeelle tavoitteemme tehdä kansainvälisestä kaupankäynnistä edullista ja tuoda se kaikkien saataville.

Netherlands

04

Loputtomasti
mahdollisuuksia

Haluamme, että saat sijoittaa omalla tavallasi. Siksi me tarjoamme käyttöösi koko sijoitusmahdollisuuksien maailman. Voit sijoittaa yli 50 kansainväliseen pörssiin 30 eri maassa kattavalla ja yksinkertaisella itse kehittämällämme alustalla, joka hyödyntää tehokasta ja älykästä ohjelmistoa.

05

Hyödynnä
sijoituksesi
mahdolli-
simman
tehokkaasti

Tarjoamme asiakkaillemme erinomaisen vastineen rahoille, jotta he hyötyisivät mahdollisimman paljon voitoistaan. Siksi matalat kulumme ovat yksityissijoittajien saatavilla tinkimättä laadusta, turvallisuudesta tai sijoituspalveluidemme laajasta valikoimassa. Noudatamme käyttöön perustuvaa hinnastoa, mikä tarkoittaa, että maksat vain niistä palveluista, joita oikeasti käytät.

06

Ylpeä
arvopaperi-
välittäjä

Arvopaperivälittäjänä toimiminen tarkoittaa sitä, että voit käyttää alustaamme sijoittamiseen, mutta emme anna sijoitusneuvoja. Me tarjoamme alustan ja työkalut, jotta sinä voi sijoittaa. Tarjoamme myös paljon dataa, uutisia, tietoja ja koulutusta asiakkaidemme tueksi.

mountain

Innovaatio on liiketoimintamme ytimessä

Pääsy kansainvälisille markkinoille

Toisin kuin kilpailijamme, jotka usein mahdollistavat pääsyn vain Euroopan tai Yhdysvaltain markkinoille, meidän kauttamme pääset käymään kauppaa ympäri maailman. Alustallamme voit käydä kauppaa Australian, Japanin, Hong Kongin ja monien muiden alueiden markkinoilla. Tuotetarjontamme on yksi laajimmista ja näin ollen sinulla on enemmän mahdollisuuksia hajauttaa salkkuasi.

Yli 100 palkintoa

Käyttäjäystävällinen sijoitusalustamme on täysin itse kehittämämme, mikä mahdollistaa sen jatkuvan parantamisen. Muokkaamme sitä yli 2,5 miljoonan asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Ja sitä arvostetaan, mistä ovat todisteena yli 100 palkintoa, jotka meille on myönnetty.

Pienemmät kustannukset

Mahdollisimman pieniin kustannuksiin keskittyvän tehokkaan toimintatapamme ansiosta voimme pitää palkkiomme hyvin matalina. Olemalla aktiivisia koko Euroopan alueella voimme jatkaa kasvamista, pienentää kustannuksia ja lisätä edelleen panostamista palveluihimme.

Pankkitoimilupa

DEGIRO on flatexDEGIRO Bank AG -yhtiön hollantilainen sivukonttori. Osana flatexDEGIRO Bank -yhtiötä meillä on oma pankkitoimilupamme. Se tarkoittaa, että varasi on suojattu 100 000 euroon saakka.
Toimintaamme valvovat Saksan valtiollinen finanssivalvonta (BaFin) sekä DNB ja AFM Alankomaissa.

Olemme apunasi

Vaikka toimimme vain arvopaperivälittäjänä, voimme silti auttaa sinua matkallasi sijoittajaksi! Olemme käytettävissäsi vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja ohjaamaan sinua sijoitusmaailmassa tarjoamalla paljon olennaista tietoa sijoittamisesta sekä koulutusmateriaalia. Sijoitusopeista ja analyytikkojen näkemyksistä talousuutisiin, kaavioihin, yritysanalyyseihin sekä paljon muuta.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua? Tutustu ohjekeskukseemme tai ota yhteyttä palvelutiimiimme.

Tietokeskus

Lue lisää, mitä sijoittaminen sisältää, minkälainen sijoittaja sinä olet, mitä sijoitusstrategioita on olemassa ja miten voit hyödyntää työkalujamme.

Sijoittaja-akatemia

Sijoitustiedon keskittymä. Täällä opit, miten sijoittaminen toimii, mihin tuotteisiin voit sijoittaa ja mitä strategioita voit käyttää.

Sosiaalinen media

Seuraa meitä ja saat inspiraatiota ja pysyt ajan tasalla sijoitusmaailman tapahtumista.

Sijoittajan taipaleesi alkaa tästä

Avaa ilmainen tili ja liity yli 2,5 miljoonan sijoittajan joukkoon helppokäyttöiselle ohjelmistoalustallamme.

Aloitetaanpa

Huomautus:
Sijoittamiseen liittyy riskejä. Voit menettää sijoittamasi varat kokonaan. Suosittelemme sijoittamaan vain sellaisiin rahoitustuotteisiin, jotka sopivat tietotasollesi ja kokemuksellesi. Tämä ei ole sijoitusneuvontaa.

Sijoittamiseen liittyy riskejä.

icon_close

Haluamme kaikkien kehittyvän niin hyviksi sijoittajiksi kuin mahdollista. Poistamme sijoittamisen saavutettavuuden esteitä kaikilta aloittelijoista asiantuntijoihin tarjoamalla laajan valikoiman mahdollisuuksia ja valintoja helppokäyttöisellä ohjelmistoalustallamme. Saatavana on paljon erilaisia tuotteita yli 50 pörssistä ympäri maailman ja mahdollisuus sijoittaa juuri itse haluamallasi tavalla. Meidän maailmassamme saat rahoillesi paljon vastinetta. Tarjoamme uskomattoman alhaiset palvelumaksut kuitenkaan tinkimättä pätkääkään sijoituspalvelujemme laadusta, turvallisuudesta tai monipuolisuudesta. Tarpeittesi asettaminen etusijalle on auttanut meitä kehittymään Euroopan johtavaksi verkkomeklariksi. Osoituksena menestyksestämme on 2,5+ miljoonaa asiakasta ja 100+ kansainvälistä palkintoa.

flatexDEGIRO-pankin Alankomaiden sivukonttori, flatexDEGIRO Bank AG:n ulkomainen sivukonttori | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | puhelin: +31 20 2613072 | sähköposti: clients@degiro.com | flatexDEGIRO-pankin Alankomaiden sivukonttori on rekisteröity Alankomaiden kaupparekisteriin numerolla 82510245. | flatexDEGIRO-pankin Alankomaiden sivukonttori, joka toimii nimellä DEGIRO, on flatexDEGIRO Bank AG:n Alankomaiden sivukonttori. flatexDEGIRO Bank AG on ensisijaisesti Saksan finanssivalvonnan (BaFin) valvonnassa. Alankomaissa flatexDEGIRO-pankin Alankomaiden sivukonttori on rekisteröity DNB-pankkiin ja sitä valvovat AFM ja DNB. flatexDEGIRO Bank AG on Saksassa rekisteröity pankki, jota valvoo Saksan finanssivalvonta ja joka on rekisteröity Saksan kaupparekisteriin numerolla HRB 105687.

Logo

100 euron transaktiomaksutarjouksen ehdot ja edellytykset

Jos aktivoit DEGIRO-sijoitustilisi ennen 1. Heinäkuu 2024, DEGIRO korvaa sinulle transaktiomaksut 100 euroon asti. Tarjoukseen sovelletaan seuraavia ehtoja:

 • Tarjous on voimassa 30. Kesäkuu 2024 asti.
 • Tarjouskauden aikana uudet asiakkaat, jotka ovat aktivoineet tilin, saavat jopa 100 euron suuruiset transaktiomaksut takaisin.
 • Ensimmäiset transaktiokustannukset ja ulkoiset käsittelykulut korvataan 100 euroon asti 31. Heinäkuu 2024 asti.
 • Valuuttakäsittelymaksut (Auto FX trader ja manuaalinen kauppa) eivät ole oikeutettuja palautukseen tämän kampanjan yhteydessä.
 • Korvaamme käyttämäsi transaktiokulut ja ulkoiset käsittelykulut (enintään 100 euroa) DEGIRO-tilillesi Elokuu 2024 alussa.
 • Tilisi aktivoidaan ja tarjousjakso alkaa, kun allekirjoitat asiakassopimuksen.
 • Tämä tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, joilla on suomalainen DEGIRO-tili.
 • Uuden asiakkaan on tehtävä ensitalletus (vähintään 0,01 euroa) aloittaakseen kaupankäynnin ja käyttääkseen 100 euron tarjouskoodin.
 • Uudet asiakkaat, jotka ovat aloittaneet rekisteröitymisen ennen tarjousaikaa, mutta aktivoivat DEGIRO-tilinsä tarjousaikana, ovat myös oikeutettuja tähän tarjoukseen.
 • Jos uuden asiakkaan osoitteeseen on jo liitetty olemassa oleva tili, osallistuminen ei ole mahdollista.
 • Kukin uusi asiakas voi saada 100 euron tapahtumahyvityksen vain kerran.
 • Tähän kampanjaan sovelletaan Alankomaiden lakia.

Tarjousehtojen hyväksyminen

Osallistumalla tarjoukseen asiakas hyväksyy automaattisesti tarjouksen ehdot. DEGIRO voi lopettaa kampanjan milloin tahansa ennen sen päättymistä tai muuttaa kampanjan ehtoja. DEGIRO ilmoittaa muutoksista verkkosivustollaan.

Osallistuminen

Tarjoukseen voivat osallistua kaikki asiakkaat, jotka ovat aktivoineet tilin DEGIROssa viimeistään 30. Kesäku 2024.

icon_close