1. Osakevälittäjien edelläkävijä monella tasolla, lue ja totea

Kaupankäyntikulut voivat suurelta osin määrittää tuottosi. Mutta eivät DEGIROlla. Ennenkuulumattoman alhaiset hinnat ja valtavasti sijoitusmahdollisuuksia tarjoava DEGIRO on kaikkien sijoittajien tukkumyyjä.

Maailmanlaajuinen arvopaperivälittäjä DEGIRO - sijoita rahoitusinstrumenteilla laajaan valikoimaan eri pörssejä ympäri maailmaa

2. Osakesijoittamista maailmanlaajuisesti

DEGIRO on toiminut useiden vuosien ajan erittäin aktiivisten ja institutionaalisten sijoittajien meklarina Euroopassa. DEGIROn infrastruktuuri on kehitetty kokonaan talon sisällä. Järjestelmiemme kautta on mahdollista sijoittaa kaikille tärkeimmille osakemarkkinoille ympäri maailmaa sekä kaikkiin kuviteltavissa oleviin sijoitusinstrumentteihin.

3. Osakesijoittamista ilman piilokustannuksia

Tilin avaaminen DEGIROlle ei maksa mitään, ja sen tehtyäsi pääset heti sijoittamaan ennenkuulumattoman pienillä palkkioilla. DEGIROn hintarakenne on erittäin läpinäkyvä, joten tiedät täsmälleen, mistä maksat ja milloin, ja vältät siten ikävät yllätykset.

4. Osakesijoittamista turvallisesti ja luotettavasti

DEGIRO on ollut ammattisijoittajien luotettava kumppani Alankomaissa useiden vuosien ajan. Käsittelemme jo miljardeja tapahtumia vuosittain talon sisäisen infrastruktuurin välityksellä. Tekniikkamme on täysin lainsäädännön ja pankkistandardien mukaista. Kaikki asiakkaiden varat pidetään turvallisesti erillään ja säilytetään erillisessä juridisessa yksikössä turvallisen siirtojärjestelmän ja erillisen varainhoitoyhtiön muodossa.

5. Saat sijoittaessasi enemmän käyttövaraa

DEGIRO on kehittänyt ainutlaatuisen vakuusjärjestelmän. Tämän menetelmän ansiosta voit halutessasi hyödyntää paljon suurempaa käyttövaraa. Voit myös harjoittaa monien tuotteiden lyhyeksi myyntiä sekä päivän aikana että yön yli. Nämä sijoitusmahdollisuudet on tarkoitettu vain erittäin kokeneille sijoittajille. Lisätietoja vakuusjärjestelmästämme on oppaassamme asiakirjakeskuksessa.

6. Osakesijoittamista hyödyntäen parasta toteutusta

DEGIROn avulla voit luottavaisin mielin tehdä toimeksiantoja tärkeimmillä markkinoilla ympäri maailmaa. Tarjoamme myös mahdollisuuden erityisten toimeksiantotyyppien käyttöön, joiden avulla voit säästää kaupankäyntikuluissasi vielä jopa 10 %.

7. Osakesijoittamistahyödyntäen innovatiivista tekniikkaa

Tekniset huippuinnovaatiot muodostavat DEGIROn arvojen ytimen. Nämä innovaatiot heijastuvat tuotevalikoimassamme. DEGIRO kehittää oman ohjelmistonsa ja räätälöi kaupankäyntiympäristön asiakkaidemme tarpeiden mukaiseksi. Näin pystymme tulevaisuudessa tarjoamaan yhä innovatiivisempia palveluja. DEGIRO erottuu jo nyt muista hintojensa, maailmanlaajuisen sijoittamisen, tuotteiden murto-osiin sijoittamisen, yhdistelmätoimeksiantojen, lukuisien hyödyllisten toimeksiantotyyppien, rahasummina tehtävien toimeksiantojen ja mullistavan WebTraderin ansiosta.

Osakevälittäjä DEGIRO - Toimeksiantojen asettaminen on helppoa ja nopeaa DEGIRO:n innovatiivisen alustan ansiosta

8. Voit ryhtyä asiakkaaksi nopeasti

DEGIROn kautta voit luoda tilin verkossa alle 10 minuutissa. Voit tehdä ensimmäisen tilisiirtosi helposti joko Trustlyn avulla tai pankkisiirrolla manuaalisesti.
Trustlyn kautta tehdyt tilisiirrot käyttävät oman pankkisi tunnistuspalvelua, joten sinun ei tarvitse lähettää meille erillisiä todistuksia tai kuitteja. Rahansiirto Trustlyn avulla tapahtuu hetkessä, joten saat DEGIRO tilisi käyttöön heti.
Manuaalisen siirron yhteydessä sinun on lähetettävä meille kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksestasi ja todistus ensimmäisestä tilisiirrostasi. Rahansiirto kestää noin 1-2 arkipäivää. Vastaanotettuamme tilisiirtosi sekä tarvittavat dokumentit aktivoimme tilisi ja voit aloittaa sijoittamisen DEGIROn kautta.

Haluan ryhtyä asiakkaaksi Haluan Lisätietoa