Etusivu Rahansiirto joko Trustly:n tai oman pankkisi kautta

Rahansiirto joko Trustly:n tai oman pankkisi kautta

Kirjaudu WebTraderiin ja napsauta "Talleta/Nosta varoja" -painiketta. Valitse sitten vaihtoehto "Siirrä varoja sijoitustililtäsi vastatilillesi". Ilmoita, kuinka paljon rahaa haluat siirtää. Sen jälkeen varmistamme, että summa on pankkitililläsi kolmen arkipäivän sisällä.

Kirjaudu WebTraderiin ja napsauta "Talleta/Nosta varoja" -painiketta. Voit tehdä joko pikasiirron Trustlyn kautta (maksullinen, €1/siirto), tai manuaalisen pankkisiirron (ilmainen). On erittäin tärkeää että siirtämäsi varat tulevat siltä vastatililtä (eli samalta IBANilta), ja on samalla nimellä kuin se millä rekisteröidyit DEGIROon. Mikäli siirrät rahaa uudelta tililtä, ole hyvä ja liitä tämä tili ensin "Liitetyt pankkitilit"-kohdasta tilin asetuksissa.

Huomaa: Sijoittamiseen liittyy riskejä. Voit menettää talletuksesi osittain tai kokonaan. Suosittelemme että sijoitat vain rahoitusvälineisiin, jotka tietosi ja kokemuksesi perusteella ovat sinulle sopivia.