Etusivu Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään

Mene osoitteeseen www.degiro.fi ja napsauta ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu sisään -painiketta. Kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi kirjautumisikkunaan ja klikkaa "Kirjaudu sisään". Tai napsauta tästä päästäksesi suoraan DEGIROn kirjautumisikkunaan.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit käyttää kirjautumisnäytön salasanan palautustoimintoa valitsemalla "Unohditko kirjautumistietosi?". Syötä käyttäjätunnus ja sähköpostiosoite, jonka annoit rekisteröityessäsi DEGIROn asiakkaaksi. Valitse "Vaihda Salasanasi", niin saat rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi jatko-ohjeet. Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi (se näkyy myös DEGIROn lähettämässä tervetuliaisviestissä), ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@degiro.fi

Olemme kehittäneet WebTraderimme eri selainten (Internet Explorerin, Google Chromen, Mozilla Firefoxin ja Safarin) uusimpiin versioihin. Yleisesti ottaen WebTrader toimii erinomaisesti useimpien selainten kanssa. Vanhentuneet selaimet saattavat kuitenkin joskus aiheuttaa ongelmia. Suosittelemme kaikkien selainten uusimpien versioiden käyttöä, koska silloin voit olla varma, että käytössäsi ovat selaimen toimittajan kaikki turvapäivitykset ja Service Pack -paketit.

Miksi selain kannattaa päivittää?

1. Vanhentuneet selaimet voivat sisältää turvavuotoja
  2. Vanhentuneet selaimet eivät todennäköisesti pysty näyttämään kaikkia tämän tai muiden sivustojen toimintoja.
  3. Uusilla selaimilla saa yleensä paremman kokemuksen Internetin käytöstä.

Valitse selaimesi, niin saat lisäohjeita päivittämiseen.

Yleensä voit tehdä päivityksen itse, suoraan vastaavan selaimen avulla. Jos suunnittelet selaimen vaihtamista, kokeile jotain seuraavista:

Huomaa: Sijoittamiseen liittyy riskejä. Voit menettää talletuksesi osittain tai kokonaan. Suosittelemme että sijoitat vain rahoitusvälineisiin, jotka tietosi ja kokemuksesi perusteella ovat sinulle sopivia.