Turvallinen ja luotettava
AFM ja DNB sääntelemä
Maailmanlaajuinen
Käyttäjäystävällinen

TURVALLINEN JA LUOTETTAVA

DEGIRO on ollut ammattisijoittajien luotettava kumppani Alankomaissa useiden vuosien ajan ja käsitellyt miljardeja kauppoja. Tekniikkamme on täysin lainsäädännön pankkistandardien mukaista. DEGIRO toimii täysin De Nederlandsche Bankin (DNB) ja Alankomaiden rahoitusviranomaisen (AFM) lakisääteisen valvonnan alaisena.

Rekisteröi nopeasti

Rekisteröityminen DEGIROon kestää noin 10 minuuttia. Voit tehdä ensimmäisen tilisiirtosi helposti joko Trustlyn avulla tai pankkisiirrolla manuaalisesti. Trustlyn kautta tehdyt tilisiirrot käyttävät oman pankkisi tunnistuspalvelua, joten sinun ei tarvitse lähettää meille erillisiä todistuksia tai kuitteja. Rahansiirto Trustlyn avulla tapahtuu hetkessä, joten saat DEGIRO tilisi käyttöön heti.

Sijoita maailmanlaajuisesti

DEGIRO on toiminut useiden vuosien ajan erittäin aktiivisten ja institutionaalisten sijoittajien meklarina Euroopassa.  DEGIROn infrastruktuuri on rakennettu ja kehitetty kokonaan talon sisällä. Järjestelmiemme kautta on mahdollista sijoittaa kaikille tärkeimmille osakemarkkinoille ympäri maailmaa sekä kaikkiin kuviteltavissa oleviin sijoitusinstrumentteihin.

Sijoittamisen riskit

Sijoittamisen riskit

Sijoittaminen voi olla palkitsevaa, mutta se ei ole riskitöntä. Voit menettää talletuksesi osittain tai kokonaan. Meille DEGIROssa avoimuus sekä läpinäkyvyys sijoittamiseen liittyvistä riskeistä ovat tärkeitä. Ennen kuin aloittaa sijoittamisen, on otettava huomioon useita tekijöitä. On tärkeä miettiä, millaisen riskitason olet valmis ottamaan, ja mitkä tuotteet sopivat parhaiten tavoitteesi saavuttamiseen. Lisäksi ei ole suositeltavaa sijoittaa rahalla, jota saatat tarvita lyhyellä aikavälillä, tai käydä sellaista arvopaperikauppaa, joka voi johtaa taloudellisiin vaikeuksiin. On hyvä ajatella, millainen sijoittaja haluat olla. Lisätietoja riskeistä löytyy meidän asiakirjasta Lisätietoja Sijoituspalveluista.

Vindt hier de vacatures om te werken bij online broker Degiro.
Osakevälittäjä DEGIRO - Reaaliaikaiset hinnat ja muun taloudellisen datan tarjoaa yhteistyökumppanimme VWD Group
Arvopaperivälittäjä DEGIRO - Lähtevät ja saapuvat pankkisiirrot yhteistyökumppanimme Deutsche Bank:n tuella
Arvopaperivälittäjä DEGIRO - New York Stock Exchange ja Euronext pörssit ovat DEGIRO:n yhteistyökumppaneita

Haluan ryhtyä asiakkaaksi Haluan Lisätietoa